Adverteren

Het HR Mediaplatform® biedt u het grootste crossmediale bereik onder HR-professionals met een combinatie van tijdschriften, online portals, e-zines en evenementen. Het platform bevat twee sterke merken waarmee u HR-professionals en -beslissers gericht bereikt.

HR Praktijk

HR Praktijk is het overkoepelende merk voor een brede HR-community met de twee keer per week verschijnende e-zine Signaal, de internetportal HR Praktijk.nl, evenementen en seminars.

HR Strategie

HR Strategie is het merk op niveau gericht op de top in HR-management, met een uniek magazine, de tweewekelijkse nieuwsbrief HR Strategie, de website HR Strategie.nl, leergangen en evenementen.

Het HR Mediaplatform behoort tot de portfolio van WEKA Business Media, dat al meer dan 30 jaar HR-uitgaven publiceert. De uitgeverij is onderdeel van het internationale uitgeefconcern WEKA Business Information dat actief is in vijf Europese landen en één van de grootste vakuitgeverijen in Europa is. 

Bespaar tijd, geld en energie!

Het HR Mediaplatform® maakt het leven van een adverteerder een stuk eenvoudiger. U heeft één aanspreekpunt voor uw complete mediaplan. Daarbij kunt u volledig zelf uw plan samenstellen of kiezen voor één van de aantrekkelijke mediapakketten: 

  • U adverteert zowel in print (thematisch) en/of online (thematisch en actiematig)
  • U heeft één mediapartner en dus maximaal inkoopvoordeel
  • U hoeft slechts één keer materiaal aan te leveren
  • En ontvangt één factuur  

Kijk hier voor meer informatie over adverteren en de mediakit!

 

WEKA Business Media B.V. Auteursrecht voorbehouden. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Gebruiksvoorwaarden en Privacystatement.