AFAS

Het Nederlandse familiebedrijf AFAS Software automatiseert met één softwarepakket de diverse afdelingen van meer dan 10.000 organisaties in Nederland, België, Luxemburg en de Nederlandse Antillen. Het geïntegreerde softwarepakket bestaat uit HRM & Payroll, CRM, Financieel, Fiscaal, Logistiek, Projecten, Abonnementen, Competentiemanagement, Documentmanagement en Workflowmanagement. Hiermee kunt u uw hele organisatie automatiseren, maar u kunt ook besluiten om bijvoorbeeld alleen het onderdeel voor de personeel- en salarisadministratie af te nemen. Een van de belangrijkste expertises van AFAS is E-HRM.

Met behulp van Employee Self Service (ESS) en Manager Self Service (MSS) laat u eenvoudig HR-werkzaamheden verdampen. Medewerkers kunnen zelf online verlof aanvragen, verzuim registreren en mutaties doorvoeren. Managers accorderen online onkostendeclaraties, inkoopfacturen en hebben altijd en overal toegang tot belangrijke stuurinformatie door middel van cockpits. Bekijk hier de brochure met alle HRM functionaliteiten. Daarnaast beschikt AFAS over een uitgebreid netwerk van gecertificeerde partners. Door gebruik te maken van gecertifieerde koppelingen met andere software leveranciers, kunt u uw organisatie optimaal automatiseren.

Contactgegevens: 

Philipsstraat 9
3833 LC Leusden

Postbus 310
3830 AJ Leusden
tel. 033-4341800

WEKA Business Media B.V. Auteursrecht voorbehouden. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Gebruiksvoorwaarden en Privacystatement.